Presentation

"Varje människa är unik - därför är varje session unik"

Jag heter Susanne Nilsjö och det är jag som är EFT-Coachen. Jag arbetar både som EFT-terapeut och livscoach och är utbildad i flera olika EFT/terapimetoder. Jag har också en del kunskaper i META-medicin, som jag tycker är ett spännande och användbart hjälpmedel när vill förstå bakgrunden och orsaken till en del smärtor och annan problematik.

 

Jag bor i Stockholm men eftersom jag erbjuder sessioner via Skype så har jag arbetat med klienter från flera delar av världen.

 

Jag är en så kallad högkänslig person och tycker att det hjälpt mig enormt mycket i mina möten med andra människor. Min högkänslighet gör mig extra känslig och lyhörd för andras energier och jag kan ofta "känna" vad mina klienter har för svårigheter, innan de ens har nämnt det.

 

Jag är också författare till böckerna "EFT-Nyckeln till verklig frihet" och "Nya EFT-Boken". Det är två enkla instruktionsböcker, med steg-för-steg bilder för att läsaren ska kunna börja använda EFT direkt, utan några som helst förkunskaper. Läs gärna mer om böckerna här.

 

Det var en kort presentation av mig och lite längre ner på den här sidan kan du läsa vad mina klienter tycker. Varmt välkommen hit!

Susanne Nilsjö på Harmonimässan

Certifierad Matrix Reimprinting-practitioner

 

Certifierad Faster EFT practitioner (Level III)

 

Certifierad Emo Trance-practitioner

 

Diplomerad EFT-practitioner (Steg II)

 

Diplom i Meta Medicin

 

Certifierad Feng Shui-konsult

 

 

Susanne Nilsjö - EFT-terapeut & Livscoach

Så här säger Susannes klienter

Susanne har guidat och väglett mig genom traumatiska händelser i barndomen och hjälpt mig att komma till ro med alla minnen och med mig själv. För första gången i mitt liv känner jag mig värdefull och att jag är värd bra saker här i livet. Det är svårt att förstå hur jag kunde känna något annat förut! Det känns som att allt har fallit på plats och äntligen mår jag bra. Efter alldeles för många år av ohälsa har jag fått mitt liv tillbaka!

 

Jag rekommenderar Susanne till alla som vill bryta sig loss från förgörande tankar och minnen på ett lugnt och tryggt sätt.

 

Marie.N.

 

*** *** ***

Jag har under några år fått kämpa mig genom dagar där minsta lilla ansträngning har känts som att föra krig mot min egen kropp. Efter några gångers hjälp från Susanne, så är jag nu fylld med energi och aptit på livet!

Jag är så otroligt tacksam för Susanne och hennes varma engagemang, omsorgsfulla och kreativa sätt att vägleda mig. Hon har hjälpt mig att släppa mina "spöken" och fyllt mig med mod och hopp inför framtiden!

 

Sara

*** *** ***

 

Vill bara tacka dig för sessionerna du gett mig. Speciellt den sista!

Generellt har jag känt mycket lugnare och mer fokuserad sen den sista sessionen för två veckor sedan.

Förra veckan började att jag jobba på min hemstudiekurs utan några som helst problem som jag tidigare haft så svårt att fullgöra.

Jag upplever inget motstånd till att plugga och läsa längre, och pluggar i stort sätt varje dag nu. Förut kunde jag visserligen få ett infall att plugga lite nån dag emellanåt, men det var aldrig något jag kunde bygga upp som vana på grund av allt inre motstånd rotat från skolgång och barndom (som du så väl känner till :-).

Helt otroligt vad den här tekniken kan förändra ens liv! Det är magiskt att få uppleva förändringen när man är den som får ta emot hjälpen. Samtidigt så känns förändringen efteråt så naturlig och självklar. Jag är fortfarande jag, minus några blockeringar som gör att jag upplever mer frihet än tidigare.

Jag kände mig väldigt trygg när du jobbade med mig Susanne. Jag upplevde verkligen att du visste vad du gjorde, och jag kunde överlämna mig helt i processen som du vägledde mig i. Det du gjorde för mig med hade jag inte kunnat göra själv.

Tack så mycket för din hjälp!

Joachim Ericsson, Dublin

(Via Skype)

*** *** ***

Susanne är en av de finaste människorna jag någonsin har träffat. Hon är ödmjuk, rolig, öppen, genomsnäll, generös, omtänksam - precis som man vill att en nära vän ska vara.

Jag har jobbat med henne i cirka ett halvår, på diverse olika minnen som jag hade burit i flera, flera år. Trodde aldrig att jag skulle komma över dem, och inte heller att Faster EFT skulle hjälpa. Bland annat barndomstrauman, en förälskelse jag inte kommit över efter 14 år, jobbiga och dramatiska avslut på vänskap, dålig självkänsla och olika (limiting beliefs) som har hållit mig tillbaka i precis varje aspekt av mitt liv, från jobb, relationer, familj, vikt och utseende.

T.o.m. min skeptiska mamma blev av med sin astma, som hon haft sen hon var barn, på tio minuter med Susanne!

Att knacka fungerar, och att jag kan räkna Susanne som en själsfrände i mitt liv tar jag som det säkraste kvittot på att knackning förbättrar t.o.m. kvaliteten på människorna man träffar!

Självklart kan man knacka på egen hand, men det är nästan alltid smidigare och snabbare att jobba med någon annan, och om det är något som jag tycker är extra jobbigt, är det självklart bara Susanne jag vill vända mig till. Hon är verkligen bäst!

:)))))

*** *** ***

Du är så himla duktig på det du gör!!! Efter sist så har mycket klarnat! Du fick mig att inse att jag har haft kontrollen hela tiden, vilket varit en grej jag absolut inte känt, så länge jag kan minnas.

Nu kan jag ta tillbaka kontrollen över mig själv och kliva ur offerrollen!! Det känns så himla fantastiskt, vilken frihet!! Jag ska jobba mer på det här, för jag tror att här finns det massvis av framsteg som bara väntar på att hända!

Glada hälsningar,

A

*** *** ***

Susanne har hjälpt mig enormt mycket med att applicera Faster EFT på mina känslomässiga problem genom att guida mig på ett ödmjukt, professionellt och lyhört sätt.

Jag är glad att jag valt att våga ta steget och låta en erfaren person vägleda mig så att jag kan få ut det mesta av metoden och sedan känna mig säker nog att utöva Faster EFT helt på egen hand.

Agnes

*** *** ***

I have now had several FasterEFT sessions with Susanne and am so pleased with the results. Susanne's kind and gentle manner made me feel immediately at ease.

She is an excellent listener and seems to be able to hear the unspoken message being transmitted.

I worked with her last week on a topic that was particularly upsetting for me. Through tapping on it with Susanne, I have noticed a notable change in my attitude towards a situation that previously seemed unsurmountable and fraught with anxiety for me.

Susanne helped me get my personal power back and see things in a new light. I would highly recommend Susanne for her mastery of the technique as well as for her innate ability as a healer.

Gretchen Jakub Farbre, France

(Via Skype)

*** *** ***

Tack för en lyckat genomförd kursdag!

Jag har pratat med deltagarna och alla är mycket nöjda just för att den version av EFT som du lär ut är både enkel och effektiv.

Jag uppfattade det som att alla både lärde sig att arbeta med de enkla och effektiva metoder du lärde ut och att alla upplevde att något hände och att de flesta även fick nya insikter om andra aspekter av sina problem.

Ditt förhållningssätt överensstämmer mycket bra med det vi lär ut i akupressur-utbildningen, så akupressörer kan lätt ta till sig denna kompletterande metod.

Du gjorde både ett pedagogiskt och kunnigt intryck. Det här praktiska upplägget av kursen är bra för då får deltagarna egna erfarenheter av att EFT fungerar och det är viktigt.

Dina komplement om hur man kan variera uttrycket och även bara känna in en känsla och knacka samtidigt tror jag vi alla kan få nytta av, så det var bra att du tog med de komplementen.

Susanne Saxlund

Huvudlärare i akupressur på Axelsons Gymnastiska Institut

*** *** ***

Under en längre period var jag oerhört rädd för att tala inför grupp. Så fort jag hörde talas om det rusade tankarna iväg och jag fantiserade ihop värsta tänkbara scenarion jag kunde komma på.

Men så erbjöd sig Susanne att hjälpa mig, hon sa att "varför ska du vara rädd för det här när det finns något att göra åt det".

Så hon började knacka, och knacka och till slut kände jag hur något inom mig började släppa. Det fungerade! Idag ryser jag inte av tanken på ett muntligt anförande, utan jag fokuserar på att vara väl förberedd.

Jag upplever även att andra saker släppt, som rädslan att prata i telefon, att ringa upp en vilt främmande människa för att boka möte eller dylikt skrämmer mig inte längre., istället tänker jag på det med ett lugn jag inte upplevt förut.

Så tack Susanne för att du visade mig ett verktyg som gjort att jag vågar släppa mina väl byggda murar och släppa loss lite istället :-)

A-C i Södertälje

*** *** ***

"Susanne är bättre än Alvedon!!! Min huvudvärk försvann på fem minuter!"

Kerstin

*** *** ***

Susanne Nilsjö arbetar mycket vänligt, jag kände snabbt att hon har ett stort hjärta. Dessutom känns Susanne skarp och intelligent.

Mitt inre kunde lita på Susanne vilket är så viktigt då personlig utveckling ska kunna ske. Susanne interagerade med mitt echo/mitt inre barn och kunde "skriva om"/Reimprint.

Mycket Mirakulöst. Jag är tacksam. Tack.

Jonas Hesselman-Bellander

*** *** ***

Hej Susanne! Har tänkt att jag ska höra av mig till dig för att tala om att det har funkat jättebra med spindlarna, har haft en i taket i hallen ett tag nu men jag har inte brytt mig speciellt mycket. Den har fått vara kvar, förut hade dammsugare åkt fram direkt!! Så där är det en jätteskillnad!!!

TACK för hjälpen!

*** *** ***

 

Jag kom på att jag inte har återkopplat hur det har gått med resan. Hmmm, vad ska jag säga – ja, det gick jätte bra!

 

I början av flygresan var jag orolig med med hjälp av EFT kunde jag få ner stressen och oron väldigt snabbt vilket fick mig att slappna av.

 

Inför landningen fick jag resfeber igen – dock ganska lågt - och då var det bara att knacka igen. Resan hem gick ungefär på samma sätt – resfeber fast på en lägre nivå som jag kunde hantera.

Jag är väldigt nöjd med hur allting ordnade sig. Det kändes jätte bra och jag kunde njuta av resan på ett helt annat sätt. Vilken frihet, tack till EFT :)

 

Tack så mycket Susanne för all din hjälp, stöd och för att ha gett mig ett verktyg som jag kunde använda och som fungerade!

Stor kram!

Eileen

** *** ***

Copyright Eft-coachen.se2015 © All Rights Reserved